HIERONNAT

Hierontojen osalta myö pystytää tarjoomaa teille monipuolisesti erilaisia tekniikoita, joilla hoidellaa vaivaa kuin vaivaa! Tekniikoita myös yhistellää ja räätälöidää just siulle rentouttavin ja hoitavin vaihtoehto!

Tuleha nauttimaan tähtitaivaan alle ja anna meidän hieroa sinut rennoksi!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KLASSINEN HIERONTA

Klassinen hieronta on hyvin vanha, perinteinen hoitomuoto, jolla tarkoitetaan käsintehtyä, pehmeiden kudosten erilaista, liikkuvaa muokkausta - esimerkiksi painelua tai sivelyä.

Klassisessa hieronnassa käytetään viittä perusotetta, joita ovat sively, hankaus, pusertelu, täristys ja taputus. Jokaisella hierojalla on oma "käsialansa", eli tapansa soveltaa otteita asiakkaan tarpeiden mukaan. 

KUUMAKIVIHIERONTA

Kuumakivihierontaa tehdään käyttämällä eri kokoisia kuumassa vedessä lämmitettyjä luonnon hiomia basalttikiviä. Kivillä hierottaessa vaikutus ulottuu kudoksessa aina 3 cm syvyyteen asti johtuen kivien luovuttamasta lämmöstä kudosta manipuloitaessa. Hieronta tuntuu miellyttävän pehmeältä ja kivuttomalta, mutta vaikutukset ovat käsin tehtävää syväkudoshierontaa tehokkaammat. Lisäksi kivet mineraalipitoisuutensa ansiosta hoitavat ja ravitsevat ihoa. 

 

HERMORATAHIERONTA

Hermoratahieronta eli ääreishermoston kuntoutus on ihmisen kokonaisvaltaista hoitoa. Siinä käsitellään kehon ääreishermosto huomioiden pitkittäiset ja poikittaiset hermoradat, iso- ja pikkuaivot, keski- ja väliaivot sekä aistit. Hoidolla kuntoutetaan ihmisen ääreishermosto niin hyvin, että saadaan myös keskushermosto toimimaan kunnolla ja saadaan aivot huolehtimaan tehtävistään. Hoito tehdään peukaloilla ja sormenpäillä painellen ja pyörittäen sopivaa voimakkuutta käyttäen.

AROMAHIERONTA

Aromahieronta on rentouttava koko vartalon hoito. Hieronta tehdään rauhallisilla liikkeillä ja se on kevyempää kuin klassinen hieronta. Se on lempeä ja luonnollinen tapa tukea terveyttä sekä kokonaisvaltaista mielen ja kehon hyvinvointia. Aromaterapiassa hyödynnetään luomulaatuisista kasveista uutettujen eteeristen tuoksuöljyjen terapeuttisia ominaisuuksia.

Öljyt vaikuttavat elimistöön sekä ihon että hengityksen kautta. Öljyt imeytyvät ihon lävitse verenkiertoon.

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA ELI INTSU

Intialainen päähieronta yhdistää loistavasti tuhatvuotisen pään hierontaperinteen sekä stressialttiin niska- hartiaseudun hieronnan. Menetelmää voisi kuvata ehkä osuvammin stressipesuksi sen nopeasti stressiä purkavan vaikutuksen perusteella. Intialainen päähieronta on yksinkertainen ja rauhoittava hieronta, joka laukaisee stressiä ja helpottaa sen aiheuttamia oireita.

SUKLAAHIERONTA

Nautinnollinen lämpimällä suklaaöljyllä tehtävä hieronta hemmottelee mieltä ja kehoa.

Tuksuva kehonlämpöinen suklaaöljy elvyttää, pehmentää ja kosteuttaa ihoa.

Lämpimästä suklaahierontaöljystä leviää huoneeseen ihana suklaan tuoksu, joka rentouttaa myös hajuaistin kautta. Laajoilla hierontaliikkeillä saadaan aikaan lihaksia rentouttava vaikutus. Jotkut kuvailevat, että tuntuu kuin useat kädet hieroisivat. Hieronta ei ole kovaa, lähinnä sivelyä.

©2023 BY JOEY DIXON. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now